хай посилання будуть доступними незареєстрованим відвідувачам
57%
[ 4 ]
мені однаково, бо я вже зареєстрований/а
43%
[ 3 ]
не знаю, що краще
0%
[ 0 ]
я на цьому форумі узагалі не буваю
0%
[ 0 ]
Усього проголосувало : 7
Автор
Повідомлення
zatak Admin
К-ть повідомлень : 2001 Join date : 21.03.2009
Тема: що ви думаєте про реєстрацію на форумі za tak Пн Травень 25, 2009 4:44 pm
проголосуйте, будь ласка у цьому опитуванні та/або висловіть свої думки щодо реєстрації на форумі za tak.
чи вона конче потрібна, щоб гості та відвідувачі, які не бажають авторизуватись, не мали змоги бачити посилання на інші інтернет-ресурси (яких тут — у кожному повідомленні)?
чи залишити усе так, як є сьогодні, коли кожен відвідувач, у тому числі і гість, може вільно користуватись усією інформацією, що розміщена у дописах форуму?
прошу також висловлюватись і про те, чи є посилання на інтернет-сайт або електронну пошту, звідки можна отримати щось халявне, власністю того, хто знайшов цей ресурс у мережі, чи, може, таке твердження — це щось інше і воно десь лікується.
прошу до розмови!
ZnovuSitro
К-ть повідомлень : 5 Join date : 24.11.2009
Тема: Re: що ви думаєте про реєстрацію на форумі za tak Вт Лист 24, 2009 1:59 pm
Цитата :
прошу також висловлюватись і про те, чи є посилання на інтернет-сайт або електронну пошту, звідки можна отримати щось халявне, власністю того, хто знайшов цей ресурс у мережі, чи, може, таке твердження — це щось інше і воно десь лікується
Звичайно, не власність. Але, можливо, під таку діяльність можна збирати якісь дуже-дуже дрібні "благодійні внески" (або внески членів якого-небудь ЛЕГАЛЬНО ЗАРЕЄСТРОВАНОГО громадського об'єднання, але то вже інший випадок). Але абсолютно некоректно вимагати такі внески, чи дискрімінувати по внесках, чи ображатися на халявщиків нижчого ланцюга.
zatak Admin
К-ть повідомлень : 2001 Join date : 21.03.2009
Тема: Re: що ви думаєте про реєстрацію на форумі za tak Вт Лист 24, 2009 10:19 pm
мене тут була зацікавила одна нехалявна тема, потрібні були певні ілюстрації в електронносу вигляді.
усі пошуки приводили або на амазон, або ще в якусь яму, де вимагають гроші.
і ніяк з того місива неможливо було висотатись.
аж десь через кілька днів я таки натрапив на цілком вільні інтернет-ресурси, де та сама ілюстрація, за котру з мене вимагали, вільно доступна. після цього сайту пішли інші ресурси, де необхідною мені інформацією можна було скористатись так само у вільному доступі.
звичайно, час втрачено, зате принципів не порушено.
Спонсорований контент
Тема: Re: що ви думаєте про реєстрацію на форумі za tak